Украйна променя позициите си за евентуални мирни преговори, каза  говорителят

...
Украйна променя позициите си за евентуални мирни преговори, каза  говорителят
Коментари Харесай

Говорителят на Кремъл: Украйна не искат никакви преговори за мир

Украйна трансформира позициите си за възможни мирни договаряния, сподели  говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, представен от ТАСС и Ройтерс. Той добави, че не може да си показа Москва да се ангажира с обществени договаряния с Киев.
Прочетете още
" Едно нещо е несъмнено: украинците не желаят никакви договаряния ", добави представителят на Кремъл.

По думите му през деветте месеца от началото на спора Украйна няколко пъти е трансформирала даже позицията си дали желае да договаря и не може да се разчита на нея.

При това състояние съгласно него Москва ще продължи своята " специфична военна интервенция ", сподели още Песков.

По мотив масираните удари, нанесени от Русия на 15 ноември по обекти в Украйна, Песков съобщи, че става дума за „ инфраструктурни обекти, които директно или индиректно имат отношение към военния капацитет на Украйна и украинския режим “.

Песков съобщи, че Съединени американски щати са способни да вземат поради съветските паники и могат да насърчат Украйна да се върне на масата за договаряния, в случай че желаят.

Той съобщи, че Москва може да реализира задачите си по отношение на Украйна както с военни средства, по този начин и посредством договаряния. " Русия е подготвена и за едното, и за другото ", сподели Песков.

Москва в детайли е срещнала Киев със своите цели още при договарянията през март в Турция и " украинците ги знаят добре ", добави той.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР